Чудовий на смак суп-гуляш з яловичиною, зміцнює організм і допомагає зігрітися. Для його виробництва не використовувалися шкідливі консерванти. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Пропонований продукт доступний лише у подвійній порції: 2 х 50 г, з яких виходить 2 х 500 мл супу.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 500 мл (в кожну порцію) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: яловичина, твердий рослинний жир, сіль, спеції, крохмаль, дріжджовий екстракт, помідори, трави.
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.